irinair Orgolii serial italian subtitrat in romana toate episoadele buna seara, indraznesc sa va intreb daca o sa relu... By irina 5 hours ago
Uzurpatoarea telenovela subtitrata în română (1998) Uzurpatoarea telenovelă subtitrată în română Epis... By AnnaE 8 hours ago
Jocuri de putere și pasiune telenovela tradusă în română toate episoadele Jocuri de putere şi pasiune tradus în română Epis... By AnnaE 8 hours ago
Predestinați telenovelă subtitrată în română Predestinați telenovelă subtitrată în română de la... By AnnaE 8 hours ago
Fructul Oprit (Mi pecado) telenovelă subtitrată în română Fructul oprit telenovelă tradusă în română Episod... By AnnaE Yesterday, 3:17 am
Dreptul la iubire telenovelă tradusă în română Dreptul la iubire telenovelă tradusă în română de&... By AnnaE October 9, 2025
Dreptul la iubire telenovelă tradusă în română Dreptul la iubire telenovelă tradusă în română de&... By AnnaE October 8, 2025
Marea și marea iubire telenovelă subtitrată în română Marea și marea iubire telenovelă subtitrată în rom... By AnnaE October 6, 2025
[Sticky] Inima mea e a ta serial telenovelă tradusă în română By AnnaE on October 5, 2022 Last replied AnnaE July 21, 2025 1 Reply 8.3k+ Views
Dragostea vieții mele telenovelă tradusă în română By AnnaE on June 3, 2025 Last replied AnnaE August 13, 2025 1 Reply 11.4k+ Views
Vise desenate telenovelă tradusă în română By AnnaE on May 20, 2025 Last replied AnnaE September 1, 2025 1 Reply 19.6k+ Views
Dragoste amară telenovelă subtitrată în română By AnnaE on April 4, 2025 Last replied AnnaE June 3, 2025 1 Reply 9.2k+ Views
Joaca de-a familia telenovelă tradusă în română TV By AnnaE on April 2, 2025 Last replied AnnaE June 15, 2025 1 Reply 3.9k+ Views