Nu mă părăsi subtitrat în română dramă romantică Nu mă părăsi tradus în română TV Episodul 564 ht... By AnnaE 44 minutes ago
Suleiman Magnificul ~ Sub domnia iubirii ~ serial istoric subtitrat în română toate episoadele Suleyman Magnificul Episoadele 194 și 195 http... By AnnaE 53 minutes ago
Vântul dintre dealuri / Dealuri în vânt subtitrat în română Dealuri în vânt tradus în română din 5 ianuarie 20... By AnnaE 1 hour ago
Jurământul inimii (Bir Yemin Ettim) subtitrat în română dramă romantică Jurământul inimii ( Bir Yemin Ettim) subtitrat în ... By AnnaE 18 hours ago
Poveste din Anatolia dramă romantică subtitrat română Poveste din Anatolia serial turcesc tradus in româ... By AnnaE Yesterday, 8:24 am
Jurământul inimii (Bir Yemin Ettim) subtitrat în română dramă romantică Jurământul inimii ( Bir Yemin Ettim) subtitrat în ... By AnnaE Yesterday, 8:07 am
Dator cu o viață - Can Borcu subtitrat în română Dator cu o viață episodul 3 subtitrat în română E... By AnnaE Yesterday, 8:05 am
Inimă rebelă tradus în română toate episoadele Inima rebela tradus în română din 3 ianuarie 2025 ... By AnnaE January 4, 2025
Jurământul inimii (Bir Yemin Ettim) subtitrat în română dramă romantică Jurământul inimii ( Bir Yemin Ettim) subtitrat în ... By AnnaE January 4, 2025
Capcana răzbunării subtitrat în română complet toate episoadele Capcana răzbunării tradus în română de la TV din 3... By AnnaE January 4, 2025
[Sticky] Dator cu o viață - Can Borcu subtitrat în română By AnnaE on December 23, 2024 Last replied AnnaE January 5, 2025 2 Replies 159 Views
[Sticky] Jurământul inimii (Bir Yemin Ettim) subtitrat în română dramă romantică By AnnaE on December 16, 2024 Last replied AnnaE January 5, 2025 3 Replies 724 Views
[Sticky] Familia lui Șakir Pașa, Minuni și scandaluri subtitrat în română By AnnaE on December 16, 2024 Last replied AnnaE December 31, 2024 2 Replies 144 Views
[Sticky] Orașul îndepărtat (Uzak Sehir) dramă subtitrată în română By AnnaE on November 10, 2024 Last replied AnnaE December 31, 2024 4 Replies 1.3k+ Views
[Sticky] Inimă rebelă tradus în română toate episoadele By AnnaE on October 3, 2024 Last replied AnnaE January 4, 2025 1 Reply 44.3k+ Views