Dator cu o viață - Can Borcu subtitrat în română Dator cu o viață subtitrat în română Episodul 6 ... By AnnaE 34 minutes ago
Vântul dintre dealuri / Dealuri în vânt subtitrat în română Dealuri în vânt tradus în română din 25 ianuarie 2... By AnnaE 4 hours ago
Suleiman Magnificul ~ Sub domnia iubirii ~ serial istoric subtitrat în română toate episoadele Suleyman Magnificul Episoadele 204 și 205 http... By AnnaE 5 hours ago
Poveste din Anatolia dramă romantică subtitrat română Poveste din Anatolia tradus in română de la TV Ep... By AnnaE Yesterday, 1:36 pm
Nu mă părăsi subtitrat în română dramă romantică Nu mă părăsi tradus în română TV Episodul 579 ht... By AnnaE Yesterday, 12:47 pm
Jurământul inimii subtitrat în română dramă romantică Jurământul inimii subtitrat în romănâ Episodul 41... By AnnaE Yesterday, 12:42 pm
In bataia inimii serial turcesc subtitrat in romana toate episoadele În bătaia inimii subtitrat în română Episodul 99 ... By AnnaE Yesterday, 12:30 pm
O dragoste (Șerbet de afine) serial dramă de familie subtitrat în română TV Șerbet de afine subtitrat în română din 24 ianuari... By AnnaE Yesterday, 7:55 am
Capcana iubirii / Captivitate dramă de familie subtitrat în română ~ Actualizat complet toate episoadele ~ Capcana iubirii tradus în română din 24 ianuarie 2... By AnnaE Yesterday, 7:51 am
Omer dramă romantic-religioasă tradus în română toate episoadele Omer - iubire si traditie tradus in romana de la T... By AnnaE Yesterday, 7:36 am
Familia serial dramă tradus în română TV By AnnaE on August 23, 2024 Last replied AnnaE December 22, 2024 3 Replies 1.9k+ Views
Iubire sub acoperire dramă romantică subtitrată în română By AnnaE on July 28, 2024 Last replied AnnaE January 19, 2025 7 Replies 2.7k+ Views
Sfârșitul gerului subtitrat în română By AnnaE on July 22, 2024 Last replied AnnaE November 1, 2024 2 Replies 8.6k+ Views
Pariu cu destinul serial dramă tradus în română By AnnaE on June 14, 2024 Last replied AnnaE September 2, 2024 1 Reply 9.4k+ Views
Porțile timpului tradus în română By AnnaE on May 29, 2024 Last replied AnnaE July 28, 2024 8 Replies 2.5k+ Views