Aziz serial drama tradus in romana Aziz tradus în română de la TV Episodul 1 din 8 i... By AnnaE 4 hours ago
Flori însângerate tradus în română complet toate episoadele Sezoanele 1/ 2/ 3 Flori însângerate tradus în română de la TV din 8&... By AnnaE 4 hours ago
Vinovați de iubire dramă romantică tradus în română Vinovați de iubire subtitrat în română din 8 ianua... By AnnaE 4 hours ago
Capcana răzbunării subtitrat în română complet toate episoadele Capcana răzbunării tradus în română de la TV din 7... By AnnaE 5 hours ago
Jurământul inimii subtitrat în română dramă romantică Jurământul inimii subtitrat în romănâ Episodul 23... By AnnaE 14 hours ago
Flori însângerate tradus în română complet toate episoadele Sezoanele 1/ 2/ 3 Flori însângerate subtitrat în română din 8 ianuar... By AnnaE 14 hours ago
Omer dramă romantic-religioasă tradus în română toate episoadele Omer - iubire si traditie tradus in romana de la T... By AnnaE 17 hours ago
Nu mă părăsi subtitrat în română dramă romantică Nu mă părăsi tradus în română TV Episodul 566 ht... By AnnaE 17 hours ago
Nu plânge, Istanbul subtitrat în română Nu plânge, Istanbul subtitrat în română din 7 ianu... By AnnaE 18 hours ago
Flori însângerate tradus în română complet toate episoadele Sezoanele 1/ 2/ 3 Flori însângerate tradus în română de la TV din 7&... By AnnaE Yesterday, 4:04 am
[Sticky] O dragoste (Șerbet de afine) serial dramă de familie subtitrat în română TV By AnnaE on November 1, 2022 Last replied BufniH December 28, 2024 2 Replies 199.8k+ Views
[Sticky] Capcana răzbunării subtitrat în română complet toate episoadele By AnnaE on October 21, 2022 Last replied AnnaE January 9, 2025 2 Replies 49.5k+ Views
[Sticky] Pescărușul subtitrat in romana drama By AnnaE on September 25, 2022 Last replied BufniH December 28, 2024 2 Replies 121.5k+ Views
[Sticky] Aziz serial drama tradus in romana By Johnny1 on November 7, 2021 Last replied AnnaE January 9, 2025 4 Replies 57.1k+ Views
[Sticky] Osman subtitrat in romana By AnnaE on November 24, 2019 Last replied BufniH December 27, 2024 49 Replies 1.3m+ Views